Οι τέσσερις Ε/Κ συνελήφθησαν με το 17μηνο βρέφος της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου!

Οι τέσσερις Ε/Κ  συνελήφθησαν με το 17μηνο βρέφος της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου!

Με την υπόθεση της Ρωσίδας πολυεκατομμυριούχου, η οποία κατήγγειλε στην Λεμεσό την απαγωγή του 17μηνου βρέφους της, φαίνεται να συνδέεται η σύλληψη των τεσσάρων Ελληνοκυπρίων από τις κατοχικές «αρχές».

Του Φάνη Μακρίδη
 

Οι  προαναφερθέντες, για την περίπωση των οποίων γράψαμε την Κυριακή (23/10), συνελήφθησαν από την ψευδοαστυνομία για είσοδό τους σε στρατιωτική ζώνη των κατεχομένων μέσω Στροβιλιών.

Μαζί τους και η Σβετλάνα Μπεζπγιάταγια αλλά και η 17μηνη Σοφία, της οποίας είναι παρένθετη μητέρα.

Η Μπεζπγιάταγια είχε κατηγορηθεί από την πολυεκατομμυριούχο Όλγκα Μιρίμσκαγια ότι απήγαγε το βρέφος που αποφασίσει να αποκτήσει ενόσω συζούσε με τον Νικολάι Σμιρνόφ.

Η Μιρίμσκαγια μαζί με τον Σμιρνόφ χώρισαν και η παρένθετη μητέρα (Σβετλάνα Μπεζπγιάταγια) απήγαγε το βρέφος σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Ρωσία. Οι ίδιες αναφορές στον Τύπο της χώρας, έκαναν λόγο για χρηματοδότηση της Μπεζπγιάταγια από τον Σμιρνόφ.

Μάλιστα, για την Μπεζπγιάταγια η κυπριακή Αστυνομία έχει ήδη εκδόσει ένταλμα σύλληψης. Για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της η πάμπλουτη Όλγκα Μιρίμσκαγια είχε προσφέρει αμοιβή 150.000 ευρώ.

Όπως πληροφορούμαστε, μετά τη γνωστοποίηση της είδησης περί σύλληψης των προαναφερθέντων, έγιναν διαβήματα μέσω της δικοινοτικής ομάδα προκειμένου να παραδοθούν οι συλληφθέντες στις κυπριακές Αρχές.

PRAVDA: Έκλεψε το νεογέννητο παιδί και ήρθε στην Κύπρο για 12.000 δολάρια και πολυτελή ζωή!

Διάσημη πολυεκατομμυριούχος η ρωσίδα που ψάχνει το παιδί της στην Κύπρο - Αφεντικό της Tesco Ρωσίας…

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

ΕΔΕΚ: Προσδοκίες και αβεβαιότητα ενόψει της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης - Η παρέμβαση Νικολαΐδη και το ενδεχόμενο «επιστροφών»

Η ΕΔΕΚ οδεύει προς την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη, την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, με φόντο τις διεργασίες για ανασυγκρότηση και την προσπάθεια του νέου προέδρου, Νίκου Αναστασίου, να παρουσιάσει ένα κόμμα πιο ενωμένο και λειτουργικό. Την ίδια ώρα, οι τοποθετήσεις ιστορικών στελεχών και οι μετακινήσεις πρώην βουλευτών σε άλλα κόμματα, δείχνουν ότι το πολιτικό σκηνικό γύρω από Σοσιαλιστικό κόμμα, παραμένει ρευστό.

BEST OF TOTHEMAONLINE