ΜΟΝΙΑΤΗΣ: Αγωνία για την κατάσταση του οδηγού που έπεσε με όχημα σε χαράδρα

ΜΟΝΙΑΤΗΣ: Αγωνία για την κατάσταση του οδηγού που έπεσε με όχημα σε χαράδρα

Ώρες αγωνίας για την πτώση του οχήματος στον Μονιάτη...

Άνδρες της πυροσβεστικής (από τον αγροτικό σταθμό Μονιάτη και τον πλησιέστερο σταθμό της Λεμεσού) μέχρι και λίγο πριν από τις 20:00 (24/10) ανταποκρίνονταν σε ειδοποίηση για πτώση οχήματος σε χαράδρα.

Η αρχική πληροφορία αναφέρει ότι το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει την ώρα που έπεφτε στον γκρεμό και άρα είχε τουλάχιστον ένα άτομο μέσα.

Νεότερα θα υπάρχουν μετά τον εντοπισμό του οχήματος.

Όπως ήδη έχουμε σημειώσει η ΕΜΑΚ βρίσκεται σε επιφυλακή για να επέμβει αν και εφόσον κριθεί αναγκαία η ανάσυρση του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΟ - ΜΟΝΙΑΤΗΣ: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE