43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

Σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως

Για απαγωγή παιδιού κατηγορείται ένας Σουηδός, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία. 

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν ότι είναι καταζητούμενος.

Όπως διαπίστωσαν, σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα και δρομολόγησε τις διαδικασίες για την έκδοση του 43χρονου στην Σουηδία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE