43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

43χρονος αλλοδαπός απήγαγε παιδί

Σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως

Για απαγωγή παιδιού κατηγορείται ένας Σουηδός, ο οποίος προσπάθησε να περάσει στο ελληνικό έδαφος από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στους Κήπους του Έβρου προερχόμενος από την Τουρκία. 

Όμως, οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος διαπίστωσαν ότι είναι καταζητούμενος.

Όπως διαπίστωσαν, σε βάρος του 43χρονου αλλοδαπού είχε εκδοθεί από τις αρχές της πατρίδας του Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης κι έτσι συνελήφθη αμέσως και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος έδωσε εντολή να εκτελεστεί το Ευρωπαϊκό Ένταλμα και δρομολόγησε τις διαδικασίες για την έκδοση του 43χρονου στην Σουηδία.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE