ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Καταδικάστηκε ο Πάμπος Ανδρέου – Έπεσε στα μαλακά η Σώτια Νεοφύτου

ΦΟΝΙΚΟ ΑΓΙΑΣ ΝΑΠΑΣ: Καταδικάστηκε ο Πάμπος Ανδρέου – Έπεσε στα μαλακά η Σώτια Νεοφύτου

Οι κατηγορίες που της προσάπτονταν σε σχέση με το άγριο φονικό της Αγίας Νάπας αυτό το καλοκαίρι, προέβλεπαν ποινή μέχρι και φυλάκιση τριών ετών.

Ωστόσο τη γλύτωσε με φυλάκιση πέντε μηνών. Ο λόγος για την Σωτήρα Νεοφύτου. Σημαντικό ρόλο γι΄ αυτή την απόφαση διαδραμάτισε το λευκό της ποινικό μητρώο, αλλά και η διαγωγή και εν γένει συμπεριφορά της μετά τη σύλληψη.

Όσο για τον έκτακτο αγροπυροσβέστη Πάμπο Ανδρέου καταδικάστηκε σε δια βίου φυλάκιση. Αυτή η εξέλιξη ήταν αναμενόμενη. Πλέον ο Ανδρέου αναμένεται να είναι ο βασικός μάρτυρας κατηγορίας. 

Θυμίζουμε ότι η Νεοφύτου ήταν σύντροφος του Χαράλαμπου Ανδρέου και είχε βοηθήσει στην φιλοξενία των Αλβανών εκετελεστών.

Μαρινέλλα Παναγιώτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE