Μογκερίνι: «Δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της ΕΕ ανάμεσα στα θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη Μάλτα»

Μογκερίνι: «Δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της ΕΕ ανάμεσα στα θύματα της συντριβής του αεροσκάφους στη Μάλτα»

Δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα.

Διαβάστε επίσης: Συνετρίβη αεροπλάνο στη Μάλτα 

Η πτήση δεν είχε σχέση με δραστηριότητες της ΕΕ, δήλωσε στο Twitter η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αρχικά την πληροφορία ότι επρόκειτο να αεροπλάνο του Λουξεμβούργου ναυλωμένο από τη Frontex. Η πληροφορία διαψεύσθηκε από την ίδια την ευρωπαϊκή υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

ThemaPoll - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ανατροπές, πολυκερματισμός και ισχυρό μήνυμα συμμετοχής

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, αυξημένης κοινωνικής δυσπιστίας αλλά και διαρκών ανακατατάξεων στο κομματικό σκηνικό, το ThemaOnline παρουσιάζει το ThemaPoll, καταγράφοντας τάσεις, πολιτικές ισορροπίες και τη δυναμική που διαμορφώνεται ενόψει των Βουλευτικών Εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE