Συνετρίβη αεροπλάνο στη Μάλτα (VIDEO)

Συνετρίβη αεροπλάνο στη Μάλτα (VIDEO)

Πέντε Γάλλοι σκοτώθηκαν το πρωί της Δευτέρας 24/10 σε αεροπορικό δυστύχημα στο αεροδρόμιο της Μάλτας.

Δεν έχει γίνει γνωστό εάν πρόκειται για στρατιωτικούς ή πολίτες. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως οι επιβαίνοντες ήταν μέλη της Frontex, ωστόσο διαψεύστηκαν.

Οπως έγραψε η Frontex στο Τwitter, το αεροσκάφος δεν είχε ενοικιαστεί από αυτήν, ενώ σε διάψευση προχώρησε και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της ΕΕ μεταξύ των θυμάτων. «Η πτήση δεν είχε σχέση με δραστηριότητες της ΕΕ», έγραψε στο Twitter. 


 

 

 

Σύμφωνα με τη Mirror, το αεροσκάφος συνετρίβη στο αεροδρόμιο Λούκα της Μάλτας λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του, κοντά στον διάδρομο του αεροδρομίου και αμέσως τυλίχτηκε στις φλόγες. Νεκροί, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι πέντε επιβαίνοντες. 

Πρόκειται για ένα μικρό ελικοφόρο αεοροσκάφος το οποίο απογειώθηκε από τη Μάλτα στις 07:20 τοπική ώρα, με προορισμό τη Μιζουράτα της Λιβύης. 

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε σε τοπική εφημερίδα ότι είδε το αεροπλάνο μετά την απογείωσή του να παίρνει ύψος, όταν ξαφνικά πήρε απότομα κλίση προς τα δεξιά και καρφώθηκε στο έδαφος. 

Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της πυροσβεστικής, ενώ έχουν διακοπεί όλες οι πτήσεις από και προς το αεροδρόμιο της Μάλτας. 




Πηγή: Iefimerida 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Πολιτικό «κραχ» για το Υφ. Ευρωπαϊκών Υποθέσεων: Μετωπική σύγκρουση Κυβέρνησης - Αντιπολίτευσης με φόντο το «μπλόκο» στη Ραουνά

Σε ένα πρωτοφανές πεδίο πολιτικής μάχης εξελίσσεται το παρασκήνιο και το προσκήνιο της συνεδρίασης της Ολομέλειας της Βουλής που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE