Βρετανίδα για πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο: «Ήταν διακοπές κόλαση – Το 15 μηνών παιδί μας γέμισε εξανθήματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βρετανίδα για πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο: «Ήταν διακοπές κόλαση – Το 15 μηνών παιδί μας γέμισε εξανθήματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως «ταξίδι κόλαση» περιγράφει τη διαμονή τους σε πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο Βρετανίδα, που ισχυρίζεται πως το παιδί της κόλλησε ιό και γέμισε εξανθήματα σε όλο του το σώμα κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Κύπρο.

Η 27χρονη, Άλι Στάντον, μιλώντας στην βρετανική «TheSun» κατηγορεί τον ταξιδιωτικό πράκτορα ότι δεν τους προειδοποίησε για έξαρση συγκεκριμένου ιού στο κυπριακό πασίγνωστό θέρετρο που θα ταξίδευαν με αποτέλεσμα το 15 μηνών παιδί τους να προσβληθεί και να βγάλει εξανθήματα στα χέρια, πόδια και στο στόμα του.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η παραπονούμενη, όταν προσπάθησε να προειδοποιήσει άλλους παραθεριστές στο ξενοδοχείο, μέλη του προσωπικού της είπαν να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα είχε φθάσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στις 5 Οκτωβρίου και στις 9 του ίδιου μήνα πρόσεξαν ότι το 15 μηνών παιδί τους είχε υψηλό πυρετό και ανησύχησαν.

Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησαν παρατήρησαν ότι το παιδί ήταν γεμάτο εξανθήματα και φουσκάλες και έτσι το πήραν σε ιατρικό κέντρο.

Εκεί, όπως ισχυρίζονται, τους ρώτησαν αν διέμεναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς είχαν δει της ίδιες περιπτώσεις από άλλους τουρίστες του θερέτρου.

Ακολούθως επισκέφθηκαν νοσοκομείο στην Πάφο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το παιδί είχε κολλήσει τον ιό.

«Ήταν οι πρώτες διακοπές της Έλσης και θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο οικογενειακό ταξίδι. Όμως έγινε το ακριβώς αντίθετο», δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξη της στην Βρετανική εφημερίδα η μητέρα του παιδιού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE