ΖΥΓI: Λευκωσιάτης μέθυσε και μπήκε τα ξημερώματα στο σπίτι της πρώην του – Φωνές, φασαρία και σύλληψη

ΖΥΓI: Λευκωσιάτης μέθυσε και μπήκε τα ξημερώματα στο σπίτι της πρώην του – Φωνές, φασαρία και σύλληψη

Ελληνοκύπριος 48 ετών από τη Λευκωσία συνελήφθη τα ξημερώματα από την Αστυνομία αφού σε κατάσταση μέθης, εισήλθε παράνομα σε οικία γυναίκας στο Ζύγι, προκαλούσε ανησυχία και αρνιόταν να φύγει.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στη 01:30 σήμερα το πρωί καταγγέλθηκε από γυναίκα κάτοικο Ζυγίου ότι ένας άνδρας εισήλθε στην αυλή της οικίας της και παρά τις προτροπές της αυτός αρνιόταν να φύγει.

Μέλος του Αστυνομικού Σταθμού Ζυγίου μετέβη στη σκηνή όπου εντόπισε Ελληνοκύπριο ηλικίας 48 ετών από τη Λευκωσία, ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης και προκαλούσε ανησυχία.

Με τη βοήθεια μελών του ΟΠΟΛΠ Αρχηγείου ο 48χρονος συνελήφθη για αδικήματα που αφορούν μέθη, πρόκληση ανησυχίας και παράνομη είσοδο και τέθηκε υπό κράτηση.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο εν λόγω άντρας ήταν πρώην της συγκεκριμένης γυναίκας.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ζυγίου.

TothemaOnline/ΚΥΠΕ

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE