Γνωστός επιχειρηματίας της νύκτας μιλά στον Νάσο Γουμενίδη: « Ήμουν και εγώ στην λέσχη με τον Παντελίδη»

Γνωστός επιχειρηματίας της νύκτας μιλά στον Νάσο Γουμενίδη: « Ήμουν και εγώ στην λέσχη με τον Παντελίδη»

Το μυστήριο με την Λέσχη και ο αυτόπτης μάρτυρας που ξέρει πολλά.

Δεν είναι μόνο το «προφίλ» ενός τύπου στο Facebook που γνωρίζει πολλά και έχει πλησιάσει την μάνα του Παντελή δίνοντας πολύτιμες πληροφορίες για την Λέσχη. Δεν είναι ο μάρτυρας που ενώ έχει συναντήσει την οικογένεια του Παντελη διστάζει να μιλήσει στις αρχές.

Όπως γραφεί ο Νάσος Γουμενίδης στο blog toy, αποκαλύπτει μια ακόμη παράμετρο που αναμένεται να φωτίσει κι άλλο την ιστορία.

Μάλιστα αναφέρει πως σκοπό έχει να φωτίσει το σκοτεινό κομμάτι αυτής της υπόθεσης που έχει γεννήσει πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα γράφει «Αναφέρομαι στις ώρες μεταξύ 04.00 με 07.20. Τις ζόρικες ώρες που το παρεάκι βρισκόταν στην Λέσχη. Εκεί βρισκόταν και ένας επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων που μέχρι σήμερα δεν έχει βγεί το όνομά του. Τα αρχικά του είναι Τ. Κ και σε λίγες ώρες αναμένεται να σας έχω κι άλλα… Ήδη μου έχει μιλήσει επιβεβαιώνοντας πώς ήταν κι αυτός στην Λέσχη… Κάντε λίγο υπομονή…»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE