ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στην Αθήνα- Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον φίλο του

Άγριο φονικό στην Αθήνα- Συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τον φίλο του

Αιματηρό επεισόδιο έλαβε χώρα λίγα λεπτά μετά τις 17.30 το απόγευμα της Παρασκευής (21/10) όταν ένα άτομο πυροβολήθηκε στους Αμπελόκηπους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο άντρες στη διασταύρωση των οδών Βατοπεδίου και Πανόρμου διαπληκτίσθηκαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει πιστόλι και να πυροβολήσει και να σκοτώσει τον άλλο άνδρα.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας. Oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θύμα είναι ένας γυμναστής και δράστης ένας συνταξιούχος αστυνομικός. 

Ο συνταξιούχος αστυνομικός, που δεν έχει συλληφθεί, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τσακώθηκε άγρια με έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες των κατοίκων της περιοχής, ο δράστης ήταν ιδιόρρυθμος και ενοχλούσε επανειλημμένα τις κοπέλες που σύχναζαν στο γυμναστήριο, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να του κάνει ουκ ολίγες φορές παρατηρήσεις. Σήμερα με αφορμή μια ακόμα παρατήρηση η κατάσταση ξέφυγε πολύ.

Κάποια στιγμή, στη διάρκεια του καυγά, ο αστυνομικός έφυγε από το σημείο, πήγε στο σπίτι του που είναι πολύ κοντά, πήρε ένα όπλο, επέστρεψε και πυροβόλησε εναντίον του άνδρα με τον οποίο τσακωνόταν.

Ο δράστης αναζητείται, ενώ έχουν γίνει τρεις προσαγωγές από την Αστυνομία.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν τρεις πυροβολισμοί.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Μονή Αββακούμ: «Σφραγισμένα χείλη» από την Ανακριτική Επιτροπή - «Ελπίζω να μην σκεφτούν κάτι τέτοιο» η τοποθέτηση Βαβούσκου

Δεν έχουν καμία απάντηση για το Υπόμνημα γενικότερα, που κατέθεσαν στην Ανακριτική Επιτροπή της Εκκλησίας της Κύπρου και ούτε για το δεδικασμένο από τις αποφάσεις που εξέδωσε ο Μητροπολίτης Ταμασού, δήλωσε στο ΚΥΠΕ και ερωτηθείς σχετικά ο εκ των δικηγόρων των πέντε μοναχών, που απαρτίζουν την αδελφότητα, Αναστάσιος Βαβούσκος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top