Συγκλονίζουν οι νέες φωτογραφίες του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου -Δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Συγκλονίζουν οι νέες φωτογραφίες του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου -Δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο

Τον γνωρίσαμε όλοι μέσα από τη σειρά «Καλημέρα Ζωή» όπου συμμετείχε ως ο Αστυνόμος Θεοχάρης. Αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό που εύχεται ο μεγάλος αυτός πρωταγωνιστής να βγει νικητής στη μεγάλη μάχη που δίνει.

Εδώ και αρκετούς μήνες ο Γιώργος Βασιλείου δίνει τη δική του μάχη με την επάρατο νόσο.

Μετά από μακρά νοσηλεία σε νοσοκομείο, ο αγαπημένος ηθοποιός εδώ και λίγο καιρό έχει βγει από το νοσοκομείο και βρίσκεται στο σπίτι του στη Σαλαμίνα. Στο πλευρό του είναι συνέχεια η σύζυγός του αλλά και τα παιδιά του.

Φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος, χωρίς ωστόσο να χάνει το χαμόγελό του, πόζαρε αγκαλιά με τη σύζυγό του και τον γιο του και ανέβασε τις φωτογραφίες στη σελίδα του στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο. 

BEST OF TOTHEMAONLINE