Άγριος καβγάς στην τεχνική σχολή Αυγόρου: Μαθητές «έπαιξαν ξύλο» - Στο Νοσοκομείο δυο 16χρονοι! ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς στην τεχνική σχολή Αυγόρου: Μαθητές «έπαιξαν ξύλο» - Στο Νοσοκομείο δυο 16χρονοι! ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με τους μαθητές συγκεκριμένων κοινοτήτων εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/10 στην τεχνική σχολή Αυγόρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Από μέρα σε Μέρα» του ΡΙΚ όλα ξεκίνησαν το πρωινό της Πέμπτης 20/10 όταν δύο μαθητές τσακώθηκαν για άγνωστη αφορμή με αποτέλεσμα το σχολείο να μοιάζει με «καζάνι που έβραζε» και σήμερα να γίνει η «έκρηξη» με μαζική συμπλοκή μαθητών.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της σχολής μαθητές συγκεκριμένης κοινότητας όταν αντιλήφθηκαν να καταφθάνει στο σχολείο λεωφορείο που μετέφερε μαθητές άλλης κοινότητας έτρεξαν προς το μέρος τους και άρχισε η συμπλοκή.

Καθηγητές τους χώρισαν, όμως το επεισόδιο συνεχίστηκε σε άλλο μέρος του σχολείου με αποτέλεσμα δυο νεαροί να καταλήξουν στο Νοσοκομείο όπου και έτυχαν των πρώτων βοηθειών.

Η Αστυνομία από την πλευρά της αναφέρει ότι στο σχολείο υπεύθυνοι για τη φύλαξη των μαθητών είναι οι καθηγητές, ενώ τόσο ο Διευθυντής του σχολείου όσο και η κ. Νικολέττα Τυρίμου χαρακτήρισαν τραγικό το περιστατικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Κυπριακό: Ξεκινά η προετοιμασία για την πενταμερή - Τη Δευτέρα στην Κύπρο η Ντι Κάρλο - Σκάλωσε το θέμα των οδοφραγμάτων

Έτοιμη για μια ουσιαστική προεργασία πριν από την άτυπη πενταμερή η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο βρίσκεται η Λευκωσία, η οποία αναμένει στην Κύπρο την άφιξη της Βοηθού ΓΓ του ΟΗΕ, Ρόζμαρι Ντι Κάρλο, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου. Η κα Ντι Κάρλο θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες και θα αναχωρήσει από το νησί, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου. Στη συνέχεια, αναμένεται να πραγματοποιήσει επισκέψεις σε Αθήνα και Άγκυρα ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθεί και το Λονδίνο.