Άγριος καβγάς στην τεχνική σχολή Αυγόρου: Μαθητές «έπαιξαν ξύλο» - Στο Νοσοκομείο δυο 16χρονοι! ΒΙΝΤΕΟ

Άγριος καβγάς στην τεχνική σχολή Αυγόρου: Μαθητές «έπαιξαν ξύλο» - Στο Νοσοκομείο δυο 16χρονοι! ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο με τους μαθητές συγκεκριμένων κοινοτήτων εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής 21/10 στην τεχνική σχολή Αυγόρου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Από μέρα σε Μέρα» του ΡΙΚ όλα ξεκίνησαν το πρωινό της Πέμπτης 20/10 όταν δύο μαθητές τσακώθηκαν για άγνωστη αφορμή με αποτέλεσμα το σχολείο να μοιάζει με «καζάνι που έβραζε» και σήμερα να γίνει η «έκρηξη» με μαζική συμπλοκή μαθητών.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της σχολής μαθητές συγκεκριμένης κοινότητας όταν αντιλήφθηκαν να καταφθάνει στο σχολείο λεωφορείο που μετέφερε μαθητές άλλης κοινότητας έτρεξαν προς το μέρος τους και άρχισε η συμπλοκή.

Καθηγητές τους χώρισαν, όμως το επεισόδιο συνεχίστηκε σε άλλο μέρος του σχολείου με αποτέλεσμα δυο νεαροί να καταλήξουν στο Νοσοκομείο όπου και έτυχαν των πρώτων βοηθειών.

Η Αστυνομία από την πλευρά της αναφέρει ότι στο σχολείο υπεύθυνοι για τη φύλαξη των μαθητών είναι οι καθηγητές, ενώ τόσο ο Διευθυντής του σχολείου όσο και η κ. Νικολέττα Τυρίμου χαρακτήρισαν τραγικό το περιστατικό

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Ερσίν Τατάρ: Έστειλε επιστολή στον Γκουτέρες - Ζητά παρέμβαση για συλλήψεις Τ/κ για σφετερισμό

Με επιστολή του προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, καταγγέλλει -όπως αναφέρει- την «καταπιεστική και εχθρική πολιτική» της ελληνοκυπριακής πλευράς, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, εντείνεται συνεχώς.