ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που παρουσίασε σε αστυνομικούς η Μαριάντα για να επιβεβαιώσει ότι την κτυπούσε ο Θωμά

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ που παρουσίασε σε αστυνομικούς η Μαριάντα για να επιβεβαιώσει ότι την κτυπούσε ο Θωμά

Ήταν λίγο μετά το άκουσμα της τραγικής είδησης για το αποτρόπαιο έγκλημα των αδερφών Κωνσταντίνου και Παράσχου Ντορζή και του Αιμίλιου Μιλτιάδους, όταν η πρώην σύντροφος του φερόμενου ως δράστη Χρίστου Θωμά καλείτο να βοηθήσει τις έρευνες της Αστυνομίας.

Η Μαριάνα Ανδρέου από την επαρχία Λάρνακας είχε δηλώσει στον αστυνομικό σταθμό όπου είχε κληθεί για κατάθεση ότι είχε χωρίσει με τον Θωμά. Ανέφερε πως ο λόγος ήταν η επιθετική συμπεριφορά που είχε απέναντί της ο καταζητούμενος -τότε- και φερόμενος ως δράστης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΡΙΠΛΟ ΦΟΝΙΚΟ: Σημάδια από κτυπήματα έφερε η πρώην σύντροφος του Θωμά - Υποστήριξε ότι την έδειρε ο κατηγορούμενος

Μάλιστα, είχε παρουσιάσει στους αστυνομικούς και φωτογραφικά ντοκουμέντα για να επιβεβαιώσει τα όσα είχε καταθέσει. Επρόκειτο για φωτογραφίες που απεικόνιζαν κτυπήματα που είχε σε διάφορα μέρη του σώματός της.

Μια απ’  αυτές τις φωτογραφίες εξασφάλισε το ThemaOnline και σας την παρουσιάζει.

Να σημειώσουμε, ασφαλώς, ότι δεν παρεμβαίνουμε στο έργο της δικαιοσύνης και πως δεν υιοθετούμε κανέναν ισχυρισμό. Άλλωστε η Μαριάντα Ανδρέου έχει υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση. Η Αγγελική Παπέττα έχει καταθέσει τα ευρήματά της ενώπιον του Κακουργιοδικείου Λεμεσού που δικάζει τον Θωμά. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να κρίνει αν είναι ένοχος ή όχι. Όπως δουλειά του δικαστηρίου είναι να αξιολογήσει και τη μαρτυρία της Μαριάννας Ανδρέου.

Δείτε τη φωτογραφία που παρουσιάζει το κτυπημένο μάτι της κοπέλας:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE