ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Ο ισχυρισμός της Μαριάντας για παράλληλη σχέση του Θωμά – «Που να κάτσει μέσα εννά δεις….» έγραψε στην αρραβωνιαστικιά του

Καταιγισμό ερωτήσεων δέχθηκε από τον συνήγορο υπεράσπισης του Χρίστου Θωμά, η πρώην σύντροφός του Μαριάντα Κ. στην δικαστική διαδικασία της αντεξέτασης της, για το τριπλό φονικό με θύματα τα αδέλφια Ντορζή και Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο κ. Βραχίμης πέραν από τις ερωτήσεις που αφορούσαν τους λογαριασμούς της Μαριάντας Κ. στο Facebook, την ρώτησε αν έστειλε πριν από λίγο καιρό το εξής μήνυμα σε συγκεκριμένη γυναίκα: «Που εννά κάτσει μέσα, εννά δεις…».

Η μάρτυρας απάντησε πως όντως έστειλε το μήνυμα σε γυναίκα με το ονόμα Ζ.Α λέγοντας μάλιστα πως γνώριζε ότι είχε σχέση μαζί με αυτή την γυναίκα ο Θωμά παράλληλα με τη δική τους σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αρραβωνιάστηκε στις Κεντρικές Φυλακές ο κατηγορούμενος για το τριπλό φονικό της Λεμεσού

Μεταξύ άλλων ο κ. Βραχίμης αφού κρατούσε στα χέρια του μια σελίδα την οποία παρουσίασε ως συνομιλία στο facebook, ανέφερε πως η  Μαριάντα, είχε ρωτήσει την συγκεκριμένη γυναίκα αν το μωρό που έχει είναι παιδί του 32χρονου. Με την Μαριάντα να απαντά πως έστειλε τα μηνύματα αυτά λόγω θυμού.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος υπασπιστής του Θωμά, είπε στην Μαριάντα Κ., ότι η σχέση που είχαν με τον Θωμά ήταν ευκαιριακή και πως ο ίδιος είχε παράλληλα πολλές γυναίκες.

Η Μαριάντα από την άλλη απάντησε πως γνώριζε από την αρχή της σχέσης τους ότι ο Θωμά είχε παράλληλες σχέσεις, αλλά ο ίδιος ισχυριζόταν και την κατηγορούσε ότι αυτή διατηρούσε σχέσεις με τα αδέλφια Ντορζή.

Η Μαριάντα για πολλοστή φορά απάντησε πως δεν είχε σχέση με τους Ντορζίες, επισημαίνοντας πως δεν τους είχε γνωρίσει προσωπικά.

Στο τέλος της αντεξέτασης της ο κ. Βραχίμης ανάφερε στην μάρτυρα πως «ο λόγος που ήρθες στο δικαστήριο είναι για να στρέψεις τα φώτα της δημοσιότητας πάνω σου, ήρθες εδώ για να φύγουν οι ενοχές που έχεις».

Με την Μαριάντα να απαντά «όχι, δεν είναι για μένα που έγινε το φονικό».

Διαβάστε ακόμη: 

Για λόγους τιμής η συνάντηση Θωμά και φονευθέντων – Έστειλε προσβλητικό μήνυμα στην σύντροφο του Παράσχου – «Θα σε ...»

 

 

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Τροχαίο στην Περιστερώνα: «Έσβησε» ο 31χρονος Κωνσταντίνος 12 μέρες μετά – «Καλή αντάμωση λεβέντη μας»

• Συγκλονιστικό: Ο κ.Μάριος ζει 8 χρόνια σε βαν στο parking του Γ.Νοσοκομείου Λεμεσού και κανένας δεν τον πήρε είδηση - Βίντεο

• Αναμένεται να αυξηθούν οι τιμές των προϊόντων λόγω της κρίσης στη Μέση Ανατολή; - Οι εκτιμήσεις και οι φόβοι για το πετρέλαιο

• Απόδραση «κομμωτή»: Ο νέος αρχηγός Αστυνομίας διόρισε νέο ερευνών λειτουργό για την υπόθεση

• Ο Φειδίας απαντά για το ναργιλέ στα κατεχόμενα και με ποιο τρόπο σκέφτεται την λύση του Κυπριακού - Βίντεο



ΠτΔ: «Θα μελετηθεί η απόφαση του ΕΔΑΔ για τους αιτητές ασύλου, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά»

ΠτΔ: «Θα μελετηθεί η απόφαση του ΕΔΑΔ για τους αιτητές ασύλου, γνωρίζουμε τι σημαίνει προσφυγιά»

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους, μαζί και η Νομική Υπηρεσία, θα μελετήσουν την απόφαση που εξέδωσε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Κυπριακή Δημοκρατία έχει αποδείξει ότι αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν για το συγκεκριμένο θέμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top