Καταδικάστηκε με φυλάκιση ο Μικρούτσικος για €1700 μαζί με τους τόκους!

Καταδικάστηκε με φυλάκιση ο Μικρούτσικος για €1700 μαζί με τους τόκους!

To «πειραγμένο» ρολόι της ΔΕΗ η αιτία...

Καταδικαστική ήταν για τον τραγουδοποιό και πρώην παρουσιαστή της τηλεόρασης Ανδρέα Μικρούτσικο η απόφαση του δικαστηρίου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατηγορήθηκε από τη ΔΕΗ για κλοπή ρεύματος.

Μετά από έλεγχο της ΔΕΗ στο ρολόι της μονοκατοικίας του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά διαπιστώθηκε, όπως χαρακτηριστικά είπε ο ελεγκτής στο δικαστήριο ότι το ρολόι της ΔΕΗ “γύριζε ανάποδα, μετρούσε προς τα πίσω” και καθώς οι τεχνικοί έκριναν ότι αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει κατά λάθος ενημερώθηκε η επιχείρηση και διακόπηκε η παροχή ρεύματος.


Η ΔΕΗ, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, κατηγόρησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο για κλοπή ρεύματος από τον Φεβρουάριο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2013. Η αξία του ρεύματος υπολογίστηκε στα 1.330 ευρώ και μαζί με τους τόκους το ποσό φτάνει τα 1.700 ευρώ.


Το δικαστήριο, στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν εμφανίστηκε, καταδίκασε τον παρουσιαστή σε επτάμηνη φυλάκιση με αναστολή και χρηματική ικανοποίηση.


Σε δεύτερη φάση η ΔΕΗ σε αστικό δικαστήριο θα διεκδικήσει τώρα από τον Ανδρέα Μικρούτσικο το ποσό που οφείλει για το ρεύμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE