ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 41χρονος που εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα εναντίον του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Συνελήφθη 41χρονος που εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό ένταλμα εναντίον του

Σύλληψη 41χρονου που φαίνεται να συνδέεται με δύο υποθέσεις, βιασμού και ληστείας που διαπράχθηκαν στην Λεμεσό.

Συνελήφθη τα ξημερώματα της Πέμπτης (20/10) και τέθηκε υπό κράτηση 40χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σε σχέση με δύο υποθέσεις βιασμών και ληστειών που διαπράχθηκαν στις 19/05/2009 και 22/03/2011 στην επαρχία Λεμεσού. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 41χρονος βάσει Ευρωπαϊκού εντάλματος, συνελήφθη τον περασμένο Ιούλιο στον πατρίδα του και μετά από δικαστική διαδικασία εκδόθηκε στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού μετέβησαν στην εν λόγω χώρα και παρέλαβαν τον 40χρονο, τον οποίο μετέφεραν στην Κύπρο, όπου και συνελήφθη βάσει των εθνικών ενταλμάτων σύλληψης που εκκρεμούσαν εναντίον του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Κυπριακό: Αχτίδα αισιοδοξίας μετά τη συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Το βλέμμα στα επόμενα βήματα

Σε μια κρίσιμη περίοδο για τις προσπάθειες επανεκκίνησης των συνομιλιών στο Κυπριακό, πραγματοποιήθηκε χθες η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE