ΠΑΡΑ-THEMA

«Χριστιάνα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»

«Χριστιάνα, γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα»

Τίποτα δεν αφήνει να «πέσει κάτω» το κοινό του Star Κύπρος μέσω των Social media.

Μετά την «αιχμηρή κριτική» που ασκήθηκε στους κριτές, στην παρουσιάστρια, στο στούντιο, στους ηχολήπτες, στους παραγωγούς μέχρι και στον … καφετζή του καναλιού, τώρα κάποιοι άρχισαν να ζητούν την επιστροφή της Χριστιάνας Αριστοτέλους πίσω στο στούντιο για να αναλάβει ξανά χρέη παρουσιάστριας.

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους, ήταν για χρόνια η παρουσιάστρια του συγκεκριμένου show και γι’ αυτό είναι λογικό πολλοί να συγκρίνουν την Κωνσταντίνα Ευριπίδου που παρουσιάζει φέτος τα κυπριακά καλλιστεία, με την προκάτοχο της.

Η Αριστοτέλους όμως, εγκατέλειψε την παρουσίαση των καλλιστείων όπως επίσης και το κανάλι του Αρχαγγέλου και ως γνωστόν μετακόμισε στον Alpha Κύπρου. Γι’ αυτό καλό θα ήταν να σταματήσει η σύγκριση των δύο γυναικών και απλά να αφεθεί ο χρόνος να περάσει και να δείξει τα «αποτελέσματά» του.

Δείτε μερικά από τα tweets του κοινού που δείχνουν την προτίμησή τους στο πρόσωπο της ξανθιάς παρουσιάστριας. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top