Μετακόμισε Λεμεσό ο Κουτσοκούμνης – Ποιο είναι το «μωράκι»

Μετακόμισε Λεμεσό ο Κουτσοκούμνης – Ποιο είναι το «μωράκι»

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, μετακόμισε στην Λεμεσό, γι’ αυτό και η συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής έγινε στα Πυργά.

Πολλοί διερωτώνται αν αυτή η μετακόμιση σχετίζεται με το περίφημο «μωράκι», που ο ίδιος ο Πρόεδρος της ΚΟΠ, διαφημίζει στα Social Media.

Άνθρωποι του περιβάλλοντος του κ. Κωστάκη, λένε ότι το μωράκι δεν αποκλείεται να είναι μια σκυλίτσα, της οποίας πρόσφατα έγινε ιδιοκτήτης.

Πάντως ο Κουτσοκούμνης, φαίνεται να γελάει και να καλαμπουρίζει με τους φίλους του για το μύθο που δημιουργήθηκε γύρω από το … «μωράκι».

To χάρηκε πολύ μάλιστα όταν διαπίστωσε πως με αυτό ασχολήθηκαν ακόμα και Ελλαδικά ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

«Φρένο» από τα κόμματα του Κέντρου στην ιδέα συνένωσης που προωθεί το ΔΗΚΟ - Καταθέτει προτάσεις ο Νικόλας ενώπιον της Κεντρικής Επιτροπής

Την ώρα που το ΔΗΚΟ ανοίγει επίσημα τη συζήτηση για το μέλλον του λεγόμενου ενδιάμεσου χώρου, τα υπόλοιπα κόμματα που θεωρητικά θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια διαδικασία συνένωσης ή στενότερης συνεργασίας, εμφανίζονται ιδιαίτερα επιφυλακτικά, αν όχι αρνητικά, απέναντι στο εγχείρημα που προωθεί ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

BEST OF TOTHEMAONLINE