ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Η κατάσταση της νεαρής κοπέλας - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Η κατάσταση της νεαρής κοπέλας - Έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η νεαρή οδηγός του οχήματος το οποίο ανατράπηκε το πρωί της Τετάρτης (19/10) στον δρόμο Ανθούπολης – Κοκκινοτριμιθιάς.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες μας, η νεαρή οδηγός κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκίνητου της με αποτέλεσμα να αναποδογυρίσει.

Όπως μας αναφέρθηκε από την Αστυνομία, αν και το όχημα αναποδογύρισε, η οδηγός ευτυχώς, δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για εξετάσεις.

Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα ακριβή αίτια του ατυχήματος. 

Διαβάστε ακόμη: Τροχαίο Ανθούπολη: Ανατράπηκε όχημα - Τραυματίστηκε κοπέλα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε εξέλιξη το ανακριτικό έργο - Πήγε στο Δημαρχείο και πήρε τα προσωπικά του αντικείμενα

Σε εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση που αφορά τον Δήμαρχο Πάφου, όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας, Μαρίνα Χριστοδουλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE