Δύσκολες ώρες για την Ζωή Κυπριανού! Έριξε μαύρο στο facebook της!

Δύσκολες ώρες για την Ζωή Κυπριανού! Έριξε μαύρο στο facebook της!

Η λατρεμένη ηθοποιός από την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου δέχεται τα ειλικρινή συλληπητήρια των συναδέλφων της στα social media για την απώλεια που βιώνει.

H Zωή Κυπριανού ανεβαίνει τον δικό της Γολγοθά, αφού ο πατέρας της έφυγε από την ζωή, βυθίζοντας την λατρεμένη Κύπρια ηθοποιός και την οικογένειά της στο πένθος. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς εποχής του ΡΙΚ «Καμώματα τζ Αρώματα» αντικατέστησε την φωτογραφία στο προφίλ της με μαύρο, με τους αγαπημένους της συνάδελφους, αλλά και πλήθος κόσμου να σπεύδουν να την συλληπηθούν και να της ευχηθούν υπομονή και κουράγιο. 

Το ThemaOnline με τη σειρά του στέλνει τα ειλικρινή συλληπητρήρια στην ταλαντούχα Κύπρια ηθοποιό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό την Τετάρτη οι προτάσεις για αποζημιώσεις σε πυρόπληκτους - Ο άμεσος στόχος της Κυβέρνησης

Στο Υπουργικό Συμβούλιο αυτή την Τετάρτη αναμένεται να κατατεθούν οι προτάσεις των αρμόδιων Υπουργείων σε σχέση με τις αποζημιώσεις όσων έχουν επηρεαστεί από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού.

BEST OF TOTHEMAONLINE