Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών
Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, η ΚΟΠ θα καλύψει τα έξοδα διαιτησίας όλων των πρωταθλημάτων, ενώ αποφασίστηκε να επιχορηγηθούν οι μετακινήσεις σε διαφορετική επαρχία των ομάδων των ακαδημιών των σωματείων που συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα Παίδων και Νέων της ΚΟΠ με συγκεκριμένο ποσό ανά εκτός έδρας αγώνα σε άλλη επαρχία.
Επιπρόσθετα, θα δοθεί χορηγία στα προσφυγικά σωματεία ενώ θα ενισχυθούν οικονομικά τα πρωταθλήματα Futsal και Γυναικών.
`Οπως σημειώνεται, "πρόκειται για μια πολύ σημαντική απόφαση της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, η οποία ενισχύει εμπράκτως τα σωματεία της με τρόπο με τον οποίο θα επωφεληθούν όλα εξίσου".
"Η Ομοσπονδία δίνει ιδιαίτερη σημασία στην ανάπτυξη των Πρωταθλημάτων Νέων και Παίδων και προς αυτή την κατεύθυνση αποσκοπεί η απόφαση για επιχορήγηση των μετακινήσεων των ομάδων που συμμετέχουν στα πρωταθλήματα αυτά", αναφέρεται στην ιστοσελίδα της.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις