Στα Πυργά με οικοδεσπότη τον Κούμα η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ - Λεμεσιανός ο Κωστάκης

Στα Πυργά με οικοδεσπότη τον Κούμα η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΚΟΠ - Λεμεσιανός ο Κωστάκης

Ρόλο οικοδεσπότη είχε ο Γιώργος Κούμας στη συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (18/10).

Η συνεδρία της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της εταιρείας παραγωγών «ΑΑΑ», που ως γνωστόν ανήκει στον αναπληρωτή πρόεδρου της ΚΟΠ.

Όσο για τους λόγους που επελέγησαν τα Πυργά αντί τα γραφεία της ΚΟΠ στην Έγκωμη, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη τοποθεσία βόλευε τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας που πλέον διαμένει στη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Συνέντευξη ΠτΔ σε τ/κ ΜΜΕ: «Πιστεύω ότι και ο κ. Έρχιουρμαν θέλει πράγματι λύση»

Την πεποίθηση ότι μαζί με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν μπορούν να «γράψουν ιστορία», εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μιλώντας στη «Γενί Ντουζέν», στην πρώτη του συνέντευξη σε τουρκοκυπριακό μέσο μετά από τρία χρόνια, σημειώνοντας παράλληλα ότι «ως Ελληνοκύπριοι δεν έχουμε Σχέδιο Β. Η μόνη δυνατή λύση είναι η επανένωση της Κύπρου. Το υφιστάμενο στάτους κβο δεν επιτρέπει στη χώρα μας να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητές της».

BEST OF TOTHEMAONLINE