«Εκτοξεύτηκε» η καριέρα πρώην προπονητή της ΑΕΛ! Τώρα και στα «αστέρια»

«Εκτοξεύτηκε» η καριέρα πρώην προπονητή της ΑΕΛ! Τώρα και στα «αστέρια»

Έδωσε παραίτηση από την Εθνική Βουλγαρίας και από τα τέλη Σεπτεμβρίου είναι ο προπονητής της Δυναμό Ζάγκρεμπ. Ο Βούλγαρος τεχνικός που τα τελευταία χρόνια βλέπει την καριέρα του να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο έχει δύσκολο έργο όμως στη νέα του ομάδα.

Ο Βούλγαρος τεχνικός που είχε και ένα πετυχημένο πέρασμα από την ΑΕΛ κάνει την Τρίτη 18/10 το ντεμπούτο του στο Champions League και έχει μια πολύ δύσκολη αποστολή κόντρα στην Ισπανική Σεβίλλη.

Στις δηλώσεις του ανέφερε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο αγώνα που αποτελεί πρόκληση για τους παίκτες του, οι οποίοι πρέπει να παρουσιάσουν τον καλό τους εαυτό. «Πρέπει να είμαστε σωστοί αμυντικά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας επιθετικά» το σχόλιο του για τον αγώνα στον οποίο η Δυναμό θέλει βαθμολογικό κέρδος.

Ο Πέτεφ σε δύο αγώνες στον πάγκο της Δυναμό Ζάγκρεμπ έχει μια νίκη και μια ισοπαλία, ενώ έχει προσπαθήσει όλες αυτές τις μέρες να αλλάξει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του ώστε να επιστρέψει η ομάδα στην κορυφή.

Οι διοικούντες της ομάδας που είναι η πλέον γνωστή και δημοφιλής στην Κροατία καθώς και στο Ευρωπαϊκό στερέωμα με 12 παρουσίες στο Champions League και 11η συνεχόμενη πιστεύουν πολύ στον Βούλγαρο και αναμένουν να πάρει το «μαγικό του ραβδί» ώστε η ομάδα που βρίσκεται στο -6 από την 1η θέση να κατακτήσει ξανά το πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

LIVE: ΗΠΑ και Ισραήλ επιτέθηκαν στο Ιράν – Για τραγωδία με 51 νεκρές μαθήτριες από βόμβες σε δημοτικό μιλά η Τεχεράνη

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE