Ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο - Η απάντηση Λετυμπιώτη για πόρισμα Θανάση, θέσεις Τατάρ και Ηλεκτρική Διασύνδεση
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο, συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου.
Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της Legia Βαρσοβίας Αρκάδιους Μάλαρτζ ο οποίος μας συστήθηκε από την παρουσία του τόσο στην ΑΕΛ όσο και στον Εθνικό Άχνας ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό την Λάρισα, τον ΟΦΗ και την Ξάνθη.
Ο πορτιέρο των Πολωνών που οδεύει προς το τέλος της καριέρας του δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο όπως και η ομάδα του η οποία παραπαίει στο Πολωνικό πρωτάθλημα, αφού βρίσκεται στην 13η θέση και λίγο πιο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, την ίδια στιγμή που ο βασικότατος και ενίοτε αρχηγός Μάλαρτζ σε 12 παιχνίδια έχει μαζέψει την μπάλα από τα δίχτυα του 15 φορές.
Ακόμα χειρότερη είναι και η επίδοση του στο Champions League που στα 36 του είχε τη τύχη να συμμετέχει, δεχόμενος 8 γκολ σε δυο αναμετρήσεις. Για να δούμε αν το βράδυ της Τρίτης 18/10 θα καταφέρει να σταματήσει τον Ρονάλντο και την παρέα του.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις