ΠΕΓΕΙΑ: Λουόμενος τραυματίστηκε από προπέλα τουριστικού σκάφους

ΠΕΓΕΙΑ: Λουόμενος τραυματίστηκε από προπέλα τουριστικού σκάφους

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε στην θαλάσσια περιοχή της Πέγειας το μεσημέρι της Τρίτης (18/10).

Σύμφωνα με πληροφορίες, τουριστικό σκάφος τραυμάτισε λουόμενο ο οποίος βρίσκονταν κοντά στο λιμανάκι του Αγίου Γεωργίου της Πέγειας.

Όπως μας αναφέρθηκε, το σκάφος κατευθύνονται από το λιμανάκι στα ανοικτά με τον λουόμενο εκείνη την στιγμή να βρίσκεται εντός της θάλασσας και πολύ κοντά στο τουριστικό σκάφος. Δυστυχώς ο λουόμενος δεν έγινε γρήγορα αντιληπτός με αποτέλεσμα να τραυματιστεί από τη προπέλα σκάφους.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Πρόκειται για τουρίστα από την Ουκρανία ηλικίας περίπου 50 ετών ο οποίος φέρει τραύματα στα πλευρά από την προπέλα του σκάφους.

Το ΤΑΕ Πάφου διεξάγει έρευνες για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε επιφυλακή οι Αρχές: Οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών απειλεί τα δάση του Τροόδους – Εντείνονται οι περιπολίες

Σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας βρίσκονται η Αστυνομία και το Τμήμα Δασών, μετά από πληροφορίες που φέρεται να υποδεικνύουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου πρόκλησης εκτεταμένων πυρκαγιών σε δασικές περιοχές της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE