Ύποπτος για βιασμούς στη Λεμεσό εντοπίστηκε στο εξωτερικό – Μέλη του ΤΑΕ μεταβαίνουν για να τον φέρουν

Ύποπτος για βιασμούς στη Λεμεσό εντοπίστηκε στο εξωτερικό – Μέλη του ΤΑΕ μεταβαίνουν για να τον φέρουν

Στο εξωτερικό ήταν προγραμματισμένο να μεταβούν το βράδυ της Δευτέρας (17/10), δυο ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού προκειμένου να συνοδεύσουν πίσω στην Κύπρο ύποπτο για βιασμούς που συνελήφθη στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, δυο μελή του Τμήματος Ανιχνεύσεων Εγκλημάτων της Λεμεσού αναχωρούν για την Ρουμάνια έτσι ώστε να φέρουν στην Κύπρο, άντρα ύποπτο για υποθέσεις βιασμών.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πρόκειται για υποθέσεις βιασμών που διαπράχθηκαν τα έτη 2009 και 2011 στην Λεμεσό. Ο ύποπτος συνδέθηκε με τις υποθέσεις αυτές επιστημονικά καθώς κατά τα πιο πάνω έτη βρισκόταν στην Κύπρο.

Όπως μας αναφέρθηκε, ο Ρουμάνος εντοπίστηκε και συνελήφθη στην Ρουμάνια για άλλη υπόθεση. Μάλιστα, μόλις το DNA συνδέθηκε μέσω των δεδομένων που καταχωρούνται στην Interpol με τις υποθέσεις βιασμών.

Να σημειώσουμε πως έχει εκδοθεί διεθνές ευρωπαϊκό ένταλμα και αμέσως ενημερώθηκε το ΤΑΕ Λεμεσού έτσι ώστε να τον παραλάβουν.

Με την άφιξη του στην Κύπρο ο Ρουμάνος αναμένεται να παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ιωάννα Μάντζιηπα

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

Απηύθυνε πρόσκληση στον Ερντογάν ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - «Δεν είναι η Κύπρος που δεν αναγνωρίζει την Τουρκία»

H Γαλλία μπορεί και οφείλει να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στις προσπάθειες για την επίλυση του Κυπριακού, δηλώνει στην "Le Figaro" ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημειώνει ότι αυτό είναι κάτι που συζητά εδώ και καιρό με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν. 

BEST OF TOTHEMAONLINE