Στις 7 Δεκεμβρίου η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017

Στις 7 Δεκεμβρίου η ψήφιση του κρατικού προϋπολογισμού για το 2017

Τρεις φορές την εβδομάδα θα συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών για τη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του 2017, «του πρώτου μεταμνημονιακού προϋπολογισμού», όπως είπε ο Πρόεδρός της, Αβέρωφ Νεοφύτου, ενώ η τελική ψηφοφορία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 7 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, οι συζητήσεις θα διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, ενώ στόχος είναι να εξαντληθεί η συζήτηση μέχρι τις 24 Νοεμβρίου. Ακολούθως, στις 5 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει η συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής με τις ομιλίες των αρχηγών των κοινοβουλευτικών κομμάτων και θα συνεχιστεί στις 6 και 7 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Κυπριακό: Η επόμενη κίνηση στη Νέα Υόρκη – Τι είπε ο Λετυμπιώτης για Τορναρίτη και επικρίσεις

Στις επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό, αλλά και στις αντιδράσεις που προκάλεσε ο διορισμός του Νίκου Τορναρίτη ως απεσταλμένου του Προέδρου της Δημοκρατίας σε χώρες της Ασίας και της Αφρικής, αναφέρθηκε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα».

BEST OF TOTHEMAONLINE