Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Λεμεσό – Ισχυρές δυνάμεις στο μέρος

Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Λεμεσό – Ισχυρές δυνάμεις στο μέρος

Παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυροσβέσεις για την πλήρη κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής (16/10) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με νεότερο δελτίο τύπου της Πυροσβεστικής η πυρκαγιά στη περιοχή Αγίου  Συλά είναι υπό μερικό έλεγχο από τις 14.33 το μεσημέρι της Κυριακής (16/10). 

Κατέκαυσε συνολικά 3 εκτάρια από μεγάλους σωρούς από άχρηστα υλικά, ξηρά χόρτα, καλαμιώνα, άγρια βλάστηση και αριθμό ελαιόδεντρων και χαρουπόδεντρων παρά την βιομηχανική περιοχή του Αγίου Συλά στην Λεμεσό.

Από την πυρκαγιά επηρεάστηκε ένα εγκαταλειμμένο μεταλλικό παράπηγμα. Δεν κινδύνεψε η βιομηχανική περιοχή. Στο μέρος παραμένουν ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης για πλήρη κατάσβεση και ασφάλιση της περιοχής.

Διαβάστε ακόμη: 

Μεγάλη πυρκαγιά στη Λεμεσό – Καίγονται σωροί από άχρηστα υλικά - Στην μάχη και τα ελικόπτερα της Κ. Δημοκρατίας

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Είδε και τον Γκουτέρες ο ΠτΔ - Έλαβε ενημέρωση για τις επαφές της Ολγκίν στην Τουρκία

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα στο περιθώριο της Διάσκεψης για τους Ωκεανούς, στη Νίκαια, συνάντηση με τον ΓΓ των ΗΕ κ. Αντόνιο Γκουτέρες.