Απόπειρα φόνου Λευκωσίας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 53χρονης – Με εγκαύματα και ο γιος της

Απόπειρα φόνου Λευκωσίας: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της 53χρονης – Με εγκαύματα και ο γιος της

Δύσκολες ώρες για την 53χρονη γυναίκα η οποία έπεσε θύμα βάναυσης κακοποίησης από τον πρώην συμβίο της.

Συγκεκριμένα, η 53χρονη γυναίκα βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου (15/10) στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Όπως μας αναφέρθηκε, η 53χρονη καθώς και ο 44χρονος είχαν καυγαδίσει με αποτέλεσμα ο τελευταίος να την περιλούσει με καυστικό υγρό σε όλο της το σώμα.

Η 53χρονη άρχισε να φωνάζει από τους φρικτούς πόνους ενώ κοντά της έτρεξε αμέσως ο 18χρονος γιος της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 18χρονος στην προσπάθεια του να βοηθήσει την μητέρα του υπέστη και αυτός εγκαύματα στις παλάμες.

Η γυναίκα από την Ρουμάνια, φέρει πολύ σοβαρά εγκαύματα καθώς και αιμορραγία. 

Διαβάστε ακόμη: 

Απόπειρα φόνου στην Λευκωσία: 44χρονος περιέλουσε με καυστικό υγρό την πρώην συμβία του

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο οι Αμερικανοί εμπειρογνώμονες – Ξεκινούν άμεσα έρευνα για τη φονική πυρκαγιά

Στην Κύπρο έφτασαν οι δέκα Αμερικανοί εμπειρογνώμονες που αναλαμβάνουν να αξιολογήσουν τη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στην ορεινή Λεμεσό, έπειτα από επίσημο αίτημα της Κυπριακής Δημοκρατίας προς την Ουάσινγκτον. Οι ειδικοί αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως το έργο τους, με επίκεντρο την ανασκόπηση των συνθηκών και την ανάλυση των αιτιών της πυρκαγιάς.