ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: Θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερες οι μαθήτριες - Πέρασαν την νύχτα στα κρατητήρια

ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΜΑΘΗΤΡΙΑΣ: Θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερες οι μαθήτριες - Πέρασαν την νύχτα στα κρατητήρια

Διευκρινίζεται ότι οι δύο ύποπτες μαθήτριες παραμένουν στα κρατητήρια από την Πέμπτη 13/10 ενώ η μία συνελήφθη την Παρασκευή 14/10.

Οι τρεις ύποπτες μαθήτριες σε σχέση με τον ξυλοδαρμό συμμαθήτριάς τους στη Λεμεσό παραμένουν στα κρατητήρια και αναμένεται να αφεθούν ελεύθερες αργότερα την Παρασκευή 14/10 την νύχτα, αφού κατηγορηθούν γραπτώς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, για την υπόθεση που αφορά τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης, ανησυχίας, επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, συνελήφθηκαν στις 23:00 την Πέμπτη 13/10 δυο μαθήτριες σχολείου της Λεμεσού, ενώ την Παρασκευή 14/10 συνελήφθη και τρίτη μαθήτρια για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το περιστατικό, που καταγράφηκε σε βίντεο από κινητό τηλέφωνο και είχε και συνέχεια με δεύτερο ξυλοδαρμό της μαθήτριας, είχε καταγγείλει στην αστυνομία η μητέρα της, ενώ ήδη βρίσκεται υπό το μικροσκόπιο και του αρμόδιου Υπουργείου.

Οι τρεις μαθήτριες αναμένεται ότι θα κατηγορηθούν γραπτώς και θα αφεθούν ελεύθερες αργότερα την Παρασκευή 14/10 την νύχτα.



Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE