ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανοιχτή συζήτηση για τη Λάρνακα είχε με δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντρέας Βύρας - Ποιοι οι στόχοι του

Ανοιχτή συζήτηση για τη Λάρνακα είχε με δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Αντρέας Βύρας - Ποιοι οι στόχοι του

Στην αποστολή και τους στόχους του αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας, ενώπιον δημοτών της Λάρνακας, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες με πρωτοβουλία της Ομάδας Στήριξης της Υποψηφιότητας του.

Σε δελτίο Τύπου αναφέρεται ότι ο κ. Βύρας ανέλυσε τους κύριους άξονες του οράματος του και άκουσε τις εισηγήσεις και τους προβληματισμούς των παρευρισκομένων, αναφέρθηκε στην αποστολή του για να αποκτήσει η Λάρνακα και οι Λαρνακείς ξανά την αξιοπρέπειά τους και για να αποκτήσει η Λάρνακα τη θέση που της αξίζει. Αναφέρθηκε επίσης στους τρεις πυλώνες του προγράμματος του, για μια Λάρνακα που θα είναι λειτουργική για τους δημότες της, φιλόξενη για τους επισκέπτες της και ελκυστική στους επενδυτές.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, οι παρευρισκόμενοι δημότες αναφέρθηκαν «στους προβληματισμούς τους και τις εισηγήσεις τους για το μέλλον της Λάρνακας».

Ο Ανδρέας Βύρας ανέφερε ενώπιον των δημοτών ότι όλες οι απόψεις καταγράφονται και θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα του για τη Λάρνακα. Κύριο του μέλημα, είπε, “είναι να ακούω πολύ, να μιλώ λίγο και να πράττω» και γι’ αυτό ξεκίνησε ήδη σειρά επαφών με οργανωμένα σύνολα, φορείς και δημότες της Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top