Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

Τριπλό φονικό: Το τριών λεπτών VIDEO που δείχνει άνδρα με μαχαίρι – «Άφησε το Χρίστο»

Συγκλονιστικές οι λεπτομέρειες που βγαίνουν κατά την δικάσιμο στο Κακουργιοδικείο Λεμεσού για την υπόθεση του άγριου φόνου με θύματα τα αδέρφια Ντορζή και τον φίλο τους Αιμίλιο Μιλτιάδους.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με την κατάθεση της Aγγλίδας που βίωσε τις στιγμές πριν το άγριο φονικό, ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητο έξω από τη σχολή χορού της κόρης της, τράβηξε video διάρκειας τριών λεπτών.

Το VIDEO καταγράφει στιγμές κατά το άγριο φονικό. Όπως ανέφερε μετά την επιστροφή της στο σπίτι το έδειξε στον σύζυγό της, ο οποίος της είπε να πάνε μαζί και να κάνουν καταγγελία στον αστυνομικό σταθμό Επισκοπής.

Το οπτικό υλικό καταγράφει τις έντονες λογομαχίες μεταξύ των τεσσάρων νεαρών (Θωμά, αδέρφια Ντορζή και Μιλτιάδους), έναν άνδρα που κρατάει μαχαίρι κι έναν μεγαλύτερο που σε κάποια στιγμή προσπαθεί να σταματήσει τον φερόμενο ως δράστη.

Επιπλέον, το video παρουσιάζει έναν άνδρα που φαίνεται να κρατά μαχαίρι, αλλά κάποιον μεγαλύτερης ηλικίας που τον καλεί να αφήσει το αντικείμενο που κρατούσε, με την ακόλουθη φράση: «Άφησε το Χρίστο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

Τριπλό φονικό: Καταθέτει Εγγλέζα μόνιμη κάτοικος Κύπρου – Πήρε την κόρη σε σχολή χορού και άκουσε 4 άνδρες να τσακώνονται...

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE