Στην Κύπρο η δημοφιλής τραγουδίστρια και στα χέρια του ειδικού! Ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα

Στην Κύπρο η δημοφιλής τραγουδίστρια και στα χέρια του ειδικού! Ενθουσιάστηκε με το αποτέλεσμα

Στο νησί μας βρέθηκε τις τελευταίες μέρες η Ελληνίδα τραγουδίστρια Θωμαΐς Απέργη, ώστε να τραγουδήσει στο gala dinner για τα 20χρόνια των υπεραγορών Άλφα-Μέγα.

 Η νεαρή τραγουδίστρια μάγεψε τους καλεσμένους με την εμφάνισή της, ενώ τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο γνωστός κομμωτής Χρίστος Αρτεμίου. Η Θωμαΐς όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ενθουσιάστηκε με τον νεαρό κομμωτή και την επόμενη μέρα  τον επισκέφτηκε στην επιχείρηση που διατηρεί στη Λεμεσό.

Εκεί η καλλονή τραγουδίστρια έτυχε ιδιαίτερης περιποίησης από την ομάδα του Artemiou Hair Design And Beauty Spa και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο μετά την θεραπεία και τα νέα extension στα μαλλιά της.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Θανατηφόρα: Δεν ενημερώθηκε ο Βαφεάδης για «κόντρες» στην Αγλαντζιά - Τι απαντά για τις επιστολές από τον Αντιδήμαρχο

Η Αστυνομία ερευνά τα δύο θανατηφόρα και, αν κρίνει ότι πρέπει να γίνει άμεση ενημέρωση του Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας, θα γίνει, είπε την Τρίτη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE