ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου αλλάζει χέρια – Συμφωνία και υπογραφές Αλαφούζου με Κύπριους εκδότες

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο ΣΠΟΡ FM Κύπρου αλλάζει χέρια – Συμφωνία και υπογραφές Αλαφούζου με Κύπριους εκδότες

Αλλάζει χέρια ο Sport FM Κύπρου, σύμφωνα με πληροφορίες μας.

Του Φάνη Μακρίδη

Όπως αναφέρει καλά ενημερωμένη πηγή μας από τον ελλαδικό χώρο, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα του Sport FM για την Κύπρο στις «ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ», ιδιοκτησίας των αδερφών Χρίστου και Δημήτρη Λοττίδη.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι εδώ και τουλάχιστον έναν μήνα η συμφωνία έχει οριστικοποιηθεί. Πιο συγκεκριμένα, πήρε επίσημη μορφή με τις υπογραφές των απαραίτητων συμφωνητικών εγγράφων από τις δυο πλευρές.

Οι αδερφοί Λοττίδη εδώ και καιρό φέρονται να επιθυμούσαν να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στα ερτζιανά και όσοι έχουν πληροφορηθεί την πιο πάνω εξέλιξη, δεν εξέφρασαν έκπληξη, θεωρώντας πως ήταν αναμενόμενη.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE