42χρονος «απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού! Ήταν και σκνίπα ...

42χρονος «απογειώθηκε» στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού! Ήταν και σκνίπα ...

Ανεγκέφαλο 42χρονο οδηγό ανέκοψαν τα μέλη της Τροχαίας Αρχηγείου στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, τα ξημερώματα της Πέμπτης (13/10).

Ο οδηγός έπαιζε τη δική του ζωή και των υπόλοιπων οδηγών κορόνα - γράμματα αφού οδηγούσε στον αυτοκινητόδρομο με 216 χιλιόμετρα αντί για 100 χιλιόμετρα την ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 42χρονος υποβλήθηκε και σε έλεγχο αλκοόλης με τελική ένδειξη 45mg% αντί 22mg% και οδηγήθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου, ενώ το αυτοκίνητό του κατακρατήθηκε στον Σταθμό. 

Με αφορμή το νέο περιστατικό, η Αστυνομία τονίζει ότι «πρέπει όλοι να αντιληφθούμε, ότι αυτοκίνητα «ωρολογιακές βόμβες» και οδηγοί με τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στο οδικό δίκτυο και όσοι εντοπίζονται να προβαίνουν στα σοβαρά αυτά τροχαία αδικήματα θα αντιμετωπίζουν τις ποινές των υφιστάμενων νομοθεσιών». 

Δείτε την ανάρτηση της Αστυνομίας στο Facebook, μέσω της οποίας θέλει να προβληματίσει τους πάντες για την οδική τους συνείδηση 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE