Ένταση στο στούντιο του Alpha! Ο Γιωργάλλας είπε υποτελή και ηλίθιο τον Δημητρίου του ΔΗΣΥ: «Αν ήμουν ευαίσθητος θα αποχωρούσα - Δεν το καταλάβατε καλά»

Ένταση στο στούντιο του Alpha! Ο Γιωργάλλας είπε υποτελή και ηλίθιο τον Δημητρίου του ΔΗΣΥ: «Αν ήμουν ευαίσθητος θα αποχωρούσα - Δεν το καταλάβατε καλά»

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή μεταξύ του βουλευτή του ΔΗΣΥ Δημήτρη Δημητρίου από την μια και του βουλευτή της Αλληλεγγύης Μιχάλη Γιωργάλλα και Γιώργου Γεωργίου του ΔΗΚΟ από την άλλη.

Αφορμή της αντιπαράθεσης ήταν ασφαλώς το Κυπριακό όμως τα πράγματα εκτροχιάστηκαν όταν η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να συμπεριλάβει στην διδακτική ύλη τουρκοκυπριακή λογοτεχνία.

Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ υποστήριξε πως για μπορέσουμε να ζήσουμε ειρηνικά με τους συμπατριώτες μας Τουρκοκύπριους πρέπει να τους σεβαστούμε και για να γίνει αυτό πρέπει να μάθουμε τον πολιτισμό τους.

Η θέση αυτή, εξόργισε τον βουλευτή της «Αλληλεγγύης» Μιχάλη Γιωργάλλα  ο οποίος απευθύνθηκε στον βουλευτή του ΔΗΣΥ κοιτάζοντας τον και λέγοντας του: «Κύριε Δημητρίου, νομίζω το έχουμε αποδείξει και έχουμε φτάσει σε όρια τέτοιας υποτέλειας που αγγίζει την σφαίρα της ηλιθιότητας ο σεβασμός μας προς το σύνοικο στοιχείο…»

Η φράση αυτή ενόχλησε τον κ. Δημητρίου ο οποίος με έμμεσο τρόπο κάλεσε τον βουλευτή της «Αλληλεγγύης» να απολογηθεί με τον κ. Γιωργάλλα να του εξηγεί ότι κατάλαβε λάθος…

Δείτε το βίντεο:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE