ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποσύρουν το ενδιαφέρον τους ένας ένας οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ για την Δημαρχία της πόλης

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αποσύρουν το ενδιαφέρον τους ένας ένας οι υποψήφιοι του ΔΗΚΟ για την Δημαρχία της πόλης

Μετά τον τέως αναπληρωτή του ΔΗΚΟ Νίκο Κλεάνθους, ο οποίος αποσύρθηκε από την κούρσα των δημοτικών εκλογών πυροβολώντας, άλλοι πέντε ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι του κόμματος στο Δήμο Λάρνακας, φέρονται να απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Έτσι, σύμφωνα με larnakaonline.com.cy, από τους συνολικά οκτώ που είχαν αρχικά εκδηλώσει ενδιαφέρον απέμειναν δύο, και αυτοί είναι που θα λάβουν τελικά μέρος στην εσωκομματική εκλογική διαδικασία που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (14/10).

Πρόκειται για τον ήδη υποστηριζόμενο από τον ΔΗΣΥ Αλέξη Μιχαηλίδη, καθώς και τον κοινοτάρχη Γερανίου και Πρόεδρο της Επιτροπής Κατεχομένων Κοινοτήτων Κύπρου, Αντρέα Πέτρου.

Υπενθυμίζεται πως ενδιαφέρον για το χρίσμα του υποψηφίου δημάρχου του ΔΗΚΟ στη Λάρνακα είχαν εκδηλώσει επίσης οι Στάλα Κιούπη, Τρύφωνας Τρύφωνος, Παντελής Χειμωνίδης, Ξενάκης Κυριακίδης και Τζουλιάνα Έλληνα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE