Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς των κατεχομένων γιατί είναι προϊόν παράνομης ενέργειας

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς των κατεχομένων γιατί είναι προϊόν παράνομης ενέργειας

Σε όποιες ενέργειες και αν προβεί η Τουρκία σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς στις κατεχόμενες περιοχές διότι είναι το προϊόν μιας παράνομης ενέργειας, δήλωσε από το Κάιρο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

Κληθείς να σχολιάσει την παρουσία του Τ/κ ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί σε συνέδριο για την Ενέργεια στην Κωνσταντινούπολη, στο περιθώριο του οποίου ο κ. Ακιντζί είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, ο Εκπρόσωπος είπε ότι επρόκειτο για ένα συνέδριο που διοργάνωνε ιδιωτικός οργανισμός στην Τουρκία.

Πάντοτε, συνέχισε, “η Τουρκία εκμεταλλευόταν τέτοιου είδους ευκαιρίες, επιχειρώντας να αναβαθμίσει τον Τ/κ ηγέτη”.

“Σε όποιες ενέργειες και αν προβεί η Τουρκία σε καμία απολύτως περίπτωση δεν αναβαθμίζεται το καθεστώς στις κατεχόμενες περιοχές, αφού είναι το προϊόν μιας παράνομης ενέργειας”, τόνισε ο Εκπρόσωπος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

«Μηδενική ανοχή σε φαινόμενα διαφθοράς» - Πήρε θέση για το «Κράτος Μαφία» η Κυβέρνηση

Η ανοχή της Κυβέρνησης απέναντι σε φαινόμενα διαφθοράς παραμένει μηδενική, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, σχετικά με την ανακοίνωση της Αρχής Κατά της Διαφθοράς για την έρευνα για το βιβλίο του Μακάριου Δρουσιώτη «Κράτος Μαφία».

BEST OF TOTHEMAONLINE