ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια επίθεση 16χρονου από νεαρούς με κουκούλες – Του επιτέθηκαν με καρέκλες και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Άγρια επίθεση 16χρονου από νεαρούς με κουκούλες – Του επιτέθηκαν με καρέκλες και τον έστειλαν στο Νοσοκομείο

Άγρια επίθεση από νεαρά άτομα δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (10/10) 16χρονος μαζί με 16χρονη φίλη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (10/10) ομάδα νεαρών αποτελούμενη από 10-15 πρόσωπα για άγνωστο λόγο άρχισαν να πετούν καρέκλες σε 16χρονο ο οποίος βρίσκονταν μαζί με φίλη του σε καφετερία στο κέντρο της Λεμεσού. 

Όπως μας αναφέρθηκε, οι νεαροί είχαν καλυμμένα τα πρόσωπα τους με κουκούλες ενώ όταν αντιλήφθηκαν ότι το πρόσωπο στο όποιο επιτέθηκαν δεν ήταν ο στόχος τους, τράπηκαν σε φυγή.

Οι δυο 16χρονοι από μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου και τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός μάλιστα τραυματίστηκε στο κεφάλι και χρειάστηκε συρραφή των τραυμάτων του.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποιημένη για την πολιτική ισότητα η Κυβέρνηση - «Τέθηκαν οι βάσεις για το επόμενο στάδιο»

Ικανοποίηση εξέφρασε η κυβέρνηση για το γεγονός ότι στο κοινό ανακοινωθέν προτάσσεται η πολιτική ισότητα, με τρόπο που παραπέμπει σαφώς στα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας και επαναφέρει το Κυπριακό στις ράγες της συμφωνημένης βάσης λύσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE