ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος κτηνοτρόφος φύλασσε κλοπιμαία στην μάντρα του! Χρειάστηκαν 2 φορτηγά της Αστυνομίας για να φορτωθούν όλα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: 38χρονος κτηνοτρόφος φύλασσε κλοπιμαία στην μάντρα του! Χρειάστηκαν 2 φορτηγά της Αστυνομίας για να φορτωθούν όλα

Δύο φορτηγά επιστράτευσε η Αστυνομία για να φορτώσει κλοπιμαία, που εντοπίστηκαν σε κτηνοτροφική μάντρα σε χωριό της Λευκωσίας.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», το ΤΑΕ Λευκωσίας, που διερευνά σειρά διαρρήξεων και κλοπών, φόρεσε χειροπέδες σε 38χρονο κτηνοτρόφο, ιδιοκτήτη μάντρας, τον οποίο θα παρουσιάσει στο δικαστήριο για να ζητηθεί η κράτησή του.

Εναντίον του διερευνά υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ορισμένες από τις οποίες διαπράχθηκαν το 2014, άλλες το 2015 και άλλες μέσα στο 2016.

Πρόσφατα προέκυψαν πληροφορίες, ότι στην μάντρα του φυλάσσονταν διάφορα κλοπιμαία γι’αυτό και εξασφαλίστηκε ένταλμα έρευνας του συγκεκριμένου υποστατικού.

Από τις έρευνες εντοπίστηκε αριθμός σκευών για κατασκευή ζιβανίας, ηλεκτρικά εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τα οποία διερευνάται κατά πόσο είναι προϊόντα κλοπής. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Αναταραχή στην Πάφο: Η υπόθεση Φαίδωνος που συγκλονίζει την πόλη - Μάζεψε τα πράγματα του από το Δημαρχείο - Βίντεο

Σε αργία τέθηκαν οι Δήμαρχοι Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερής Γυψιώτης, μετά από απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, σηματοδοτώντας καταιγιστικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της περιοχής.

BEST OF TOTHEMAONLINE