Αναβλήθηκε λόγω διαφωνιών η συζήτηση για το Ταμείο Υδρογονανθράκων – «Τα “βασίλεια” δεν δέχονται άλλες απόψεις»

Αναβλήθηκε λόγω διαφωνιών η συζήτηση για το Ταμείο Υδρογονανθράκων – «Τα “βασίλεια” δεν δέχονται άλλες απόψεις»

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αβέρωφ Νεοφύτου, αποφάσισε την αναβολή της συνεδρίας, καλώντας τους αρμόδιους φορείς σε διαβούλευση και κατάληξη σε ενιαίο κείμενο το οποίο θα εγκριθεί από τη Νομική Υπηρεσία, προτού καθορίσει νέα συνεδρία της Επιτροπής για το θέμα.

Εν μέσω διαφωνιών μεταξύ των εκπροσώπων του Υπουργείου Οικονομικών, της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΕΚΚ) και της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών προχώρησε στην αναβολή της περαιτέρω συζήτησης του νόμου και των κανονισμών για τον Εθνικό Ταμείο Επενδύσεων και τον Κυπριακό Οργανισμό Διαχείρισης Κυπριακών Επενδύσεων, στον οποίο εμπίπτει το Ταμείο που θα διαχειρίζεται μελλοντικά κέρδη από τους υδρογονάνθρακες.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

ΔΗΣΥ: Σιωπή πριν από την κάλπη, αλλά η εσωκομματική ένταση παραμένει- H παρέμβαση Καρούσου και οι διαφορετικές προσεγγίσεις Αβέρωφ και Παμπορίδη

Σε μια περίοδο, κατά την οποία ο Δημοκρατικός Συναγερμός καλείται να διαχειριστεί τις εσωτερικές του διαφορές και να προετοιμαστεί για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση, η ηγεσία του κόμματος, επιλέγει να περιορίσει τις δημόσιες αντιπαραθέσεις. Η απόφαση να μην τοποθετούνται τα στελέχη για τα εσωκομματικά ζητήματα, τουλάχιστον μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσιες αναρτήσεις, δείχνει την προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, πριν από την κάλπη.

BEST OF TOTHEMAONLINE