ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποσύρθηκαν παιδικά ενδύματα και παιχνίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αποσύρθηκαν παιδικά ενδύματα και παιχνίδια - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τους κινδύνους που εμπεριέχουν τα παιδικά ενδύματα και με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, όπου στην αγορά διατίθεται πλήθος νέων παιδικών ενδυμάτων, διεξήγαγε εκστρατεία ελέγχου και ενημέρωσης κατά την περίοδο 29/8/2016 – 30/9/2016.

Η εκστρατεία κάλυψε παγκύπρια 220 καταστήματα παιδικής ένδυσης, στα οποία πραγματοποιήθηκαν επιτόπιοι έλεγχοι, με σκοπό τον εντοπισμό και την απόσυρση επικίνδυνων παιδικών ενδυμάτων, καθώς και την ενημέρωση των οικονομικών φορέων. Σε 14 περιπτώσεις εντοπίστηκαν παιδικά ενδύματα, τα οποία δεν πληρούσαν τις πρόνοιες του προτύπου ασφάλειας και αποσύρθηκαν από την αγορά, ενώ σε άλλες 30 περιπτώσεις έγιναν προφορικές προειδοποιήσεις στους οικονομικούς φορείς. 

Σημειώνεται ότι η Υπηρεσία Ανταγωνισμού και Προστασίας Καταναλωτών θα συνεχίσει να πραγματοποιεί ελέγχους σε καταστήματα παιδικής ένδυσης στο πλαίσιο των καθημερινών επιθεωρήσεων και να ενημερώνει για τυχόν παιδικά ενδύματα που εμπεριέχουν κινδύνους και αποσύρονται. Υπενθυμίζεστε, τέλος, ότι στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας υπάρχουν αναρτημένα ενημερωτικά έντυπα τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους οικονομικούς φορείς.

Δείτε τα προϊόντα 











Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Σχέδιο εμπρησμών φοβούνται οι Αρχές – Συνεχίζονται οι αποκαταστάσεις στις πυρόπληκτες κοινότητες Λεμεσού

Τρεις ημέρες μετά την πλήρη κατάσβεση των φονικών πυρκαγιών που σάρωσαν δασικές και κατοικημένες περιοχές της επαρχίας Λεμεσού, οι προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών και στήριξης των πληγέντων συνεχίζονται αδιάκοπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE