ΛΑΤΣΙΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και το αμάξι ήταν κλεμμένο – Κουβαλούσε μαχαίρι ο ανήλικος συνοδηγός

ΛΑΤΣΙΑ: Τον σταμάτησαν για έλεγχο και το αμάξι ήταν κλεμμένο – Κουβαλούσε μαχαίρι ο ανήλικος συνοδηγός

Λαβράκι τσίμπησε ο Ειδικός Ουλαμός Μοτοσυκλετιστών μετά από έλεγχο που διενήργησαν σε όχημα στο οποίο επέβαιναν δυο πρόσωπα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία:

«Δύο πρόσωπα, ηλικίας 30 και 16 ετών συνελήφθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (10/10) από μέλη του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών (Ε.Ο.ΜΟ) Αρχηγείου και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.

Συγκεκριμένα γύρω στις 17:50, μέλη του Ε.Ο.ΜΟ, τα οποία βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή των Λατσιών, ανέκοψαν το όχημα που οδηγούσε ο 30χρονος με συνοδηγό τον 16χρονο. Όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού και πιστοποιητικού ασφάλειας, ενώ το αυτοκίνητο που οδηγούσε ήταν δηλωμένο ως ακινητοποιημένο.

Από περαιτέρω έλεγχο που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο, εντοπίστηκε στο πίσω μέρος του ένα βιβλιάριο επιταγών, το οποίο πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαίο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ σε έρευνα που έγινε στον 16χρονο, εντοπίστηκε σε τσαντάκι μέσης που είχε στην κατοχή του ένα πτυσσόμενο μαχαίρι που καταλήγει σε μυτερή άκρη. Όλα τα ανευρεθέντα παραλήφθηκαν ως τεκμήρια».

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

ΠτΔ: «Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ»

Η Κύπρος καταγράφει την τρίτη μεγαλύτερη μείωση δημόσιου χρέους στην ΕΕ, με επίπεδο αισθητά χαμηλότερο από τον μέσο όρο τόσο της ΕΕ όσο και της Ευρωζώνης, ανέφερε σε σημερινή του ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.