ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος τέθηκε υπό παρακολούθηση – Ανεκτίμητης αξίας τα όσα βρήκαν στο σπίτι του Αστυνομικοί

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: Ταχυδρομικός υπάλληλος τέθηκε υπό παρακολούθηση –  Ανεκτίμητης αξίας τα όσα βρήκαν στο σπίτι του Αστυνομικοί

Υπόθεση κλοπής από δημόσιο λειτουργό και άλλα αδικήματα διερευνά η Αστυνομία εις βάρος 37χρονου από τη Λάρνακα, ταχυδρομικού υπαλλήλου στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 37χρονος που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση συνελήφθη χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

 Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες ταχυδρομικών σάκων.

Συγκεκριμένα η Αστυνομία εντόπισε πάνω από 200 ταχυδρομικούς σάκους ανεκτίμητης αξίας.

Αργότερα σήμερα ο 37χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.  

KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

ΠτΔ: Τέλεσε τα εγκαίνια του Συντονιστικού Κέντρου της Πυροσβεστικής - «Ουσιαστική επένδυση στην ασφάλεια των πολιτών»

Στη λειτουργία του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων εντός της ερχόμενης εβδομάδας στοχεύει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, όπως αναφέρθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, κατά την ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις του ΕΣΚΥΠΥ, στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής, στη Λακατάμια την Τρίτη, μετά την τέλεση των εγκαινίων του.

BEST OF TOTHEMAONLINE