10χρονος ήρθε διακοπές στην Κύπρο και κατέληξε στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο»

10χρονος ήρθε διακοπές στην Κύπρο και κατέληξε στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο»

Ένα 10χρονο αγόρι από την Βρετανία ήρθε διακοπές στην Κύπρο μαζί με την οικογένεια του και κατέληξε να βρεθεί στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun» το οποίο δεν προσδιορίζει εάν πρόκειται για τα κατεχόμενα, ο διάσημος πια 10χρονος, Kavan Stables, ήρθε στην Κύπρο για διακοπές μαζί με την μητέρα του, όπου γνωρίστηκε με μία τουρκική ομάδα χορού.  

Πιο συγκεκριμένα, ο 10χρονος επιδείκνυε τις χορευτικές του ικανότητες κατά την διάρκεια των διακοπών του, με τους τούρκους χορευτές να εντυπωσιάζονται τόσο πολύ από το ταλέντο του που του ζήτησαν να χορέψει μαζί τους στον τελικό του «Τουρκία Έχεις Ταλέντο».

«Νόμιζα ότι απλά τον “πείραζαν”», δήλωσε η μητέρα του 10χρονου στην «The Sun», συμπληρώνοντας πως το όταν γύρισαν στην Βρετανία και την ενημέρωσαν ότι ο γιός της θα έπρεπε να πάει στην Κωνσταντινούπολη για τον τελικό έμεινε άναυδη.

Τελικά ο 10χρονος βρέθηκε στον Κωνσταντινούπολη και χόρεψε στον τελικό μαζί με την τουρκική ομάδα χορού. 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE