Άρχισαν οι δημοσκοπήσεις για τις Προεδρικές του '18

Άρχισαν οι δημοσκοπήσεις για τις Προεδρικές του '18

Όσο οδεύουμε προς το τέλος του τρέχοντος έτους τόσο πιο κοντά κατευθυνόμαστε στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις Προεδρικές του ’18.

Επιμέλεια: Τάσος Χριστοδούλου

Παρόλο που την δεδομένη στιγμή το Κυπριακό είναι αυτό που βρίσκεται πρώτο στην επικαιρότητα και δικαίως, οι πολιτικές φιλοδοξίες και σχεδιασμοί δεν σταματούν.

Γι αυτό τον σκοπό σύμφωνα με την εφημερίδα «Φιλελεύθερος» εταιρεία δημοσκοπήσεων έχει προχωρήσει ήδη σε έρευνα ερωτηματολογίου καλώντας τους συμμετέχοντες να αξιολογήσουν συγκεκριμένα ονόματα με φόντο τις Προεδρικές.

Υπενθυμίζουμε ότι όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα μας δημοσιεύματα οι μνηστήρες του Προεδρικού θώκου την δεδομένη στιγμή είναι αρκετοί, κυρίως αυτοί του λεγόμενου ενδιάμεσου αλλά και του ΑΚΕΛ.

Τέτοιες προκαταρτικές έρευνες ίσως επηρεάσουν τις τελικές αποφάσεις των κομμάτων καθώς θα μπορέσουν να ανιχνεύσουν τι ζητούν και ποιους προκρίνουν οι πολίτες για την Προεδρική κούρσα…

Διαβάστε επίσης: 

Το σίγουρο «άλογο» των Προεδρικών εκλογών και οι λοιποί μνηστήρες του θώκου

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE