Πάει Αθήνα ο ΠτΔ για αγνοούμενους

Πάει Αθήνα ο ΠτΔ για αγνοούμενους

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης μεταβαίνει τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, στην Αθήνα, όπου θα παραστεί σε εκδήλωση για τους Ελλαδίτες αγνοούμενους της τουρκικής εισβολής του 1974.

Στην εκδήλωση, στην οποία θα παραστεί ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης θα απευθύνει χαιρετισμό και θα απονείμει τιμητικά διπλώματα στους συγγενείς των Ελλαδιτών αγνοουμένων.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της 10ης Οκτωβρίου στο Ίδρυμα Κακογιάννη.

Ενωρίτερα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακαθίσει σε γεύμα εργασίας που διοργανώνει προς τιμή του η Κυπριακή Ένωση Πλοιοκτητών.

Στην Αθήνα τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας θα συνοδεύουν ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Μάριος Δημητριάδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

ΔΗΣΥ: Προβληματίζει η χαμηλή συσπείρωση ενόψει βουλευτικών εκλογών – Οι πληγές που δεν έχουν κλείσει και η πτωτική πορεία

Η χαμηλή συσπείρωση και η αργή επούλωση των εσωκομματικών πληγών φαίνεται να αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα για τον Δημοκρατικό Συναγερμό ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026. Η ηγεσία του κόμματος, παρότι επιχειρεί να εκπέμψει μήνυμα ενότητας και ανασύνταξης, δεν κρύβει την ανησυχία της για τις εσωτερικές τριβές που εξακολουθούν να υποβόσκουν μετά το ταραχώδες πολιτικό σκηνικό των Προεδρικών του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE