ΛΕΥΚΑΡΑ: Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών έστειλε 80χρονο στο Τμήμα

ΛΕΥΚΑΡΑ: Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών έστειλε 80χρονο στο Τμήμα

Που να περίμενε ο 80χρονος ότι αντί για αμπελοπούλια θα προσέλκυε μέλη της Υπηρεσίας Θήρας.

Το ερωτικό κελαήδημα των αμπελοπουλιών που χρησιμοποιούσε ο 80χρονος μέσω ηχοπαραγωγικής συσκευής προσέλκυσε αντί για αμπελοπούλια τα μέλη του Ουλαμό της Υπηρεσίας Θήρας.

Οι άντρες της Υπηρεσίας Θήρας εντόπισαν τον 80χρονο στις 08:00 το πρωί της Παρασκευής 7/10 στην τοποθεσία «Τσιμιτσέλλι» κοντά στα Λεύκαρα «παρέα» με 97 ξόβεργα, που όπως ανέφερε ο ίδιος μόλις τα είχε στήσει και δεν πρόλαβε να παγιδεύσει σε αυτά αμπελοπούλια.

Πρόκειται για 80χρονο από τα Λεύκαρα, ο οποίος οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Σταθμό Λευκάρων όπου και κατηγορήθηκε γραπτώς, αφού παραδέχθηκε ενοχή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE