ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ! Νταντά χτυπά και σέρνει 4χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ! Νταντά χτυπά και σέρνει 4χρονο αγοράκι με σύνδρομο Down - ΒΙΝΤΕΟ

Οργή και αποτροπιασμό προκαλεί ένα video που απεικονίζει μια νταντά από το Κεντάκι να χτυπά και να σέρνει ένα τετράχρονο αγοράκι με σύνδρομο Down.

Όπως θα δείτε και στο σοκαριστικό video, η Λίλιαν Γουάιτ την ώρα που αλλάζει πάνες στον 4χρονο Λουκ, κάθεται πάνω του και του τις «βρέχει» στα οπίσθια.

Στη συνέχεια, αρπάζει τον Λουκ (ο οποίος έχει επιληψία και καρδιακές διαταραχές) από τα πόδια και τον σέρνει κατά μήκος του σπιτιού.

«Μικρό σκατό, αυτό που θέλω εγώ θα κάνουμε και θα το κάνουμε με τον τρόπο μου», του φωνάζει όση ώρα τον κακοποιεί.

Τα σοκαριστικά πλάνα, τράβηξε κρυφή κάμερα που είχαν τοποθετήσει στο σπίτι οι γονείς του Λουκ, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 4χρονος εκτός από σωματική κακοποίηση δεχόταν και λεκτική κακοποίηση.

Όπως είναι φυσικό, οι γονείς του παιδιού δεν το άφησαν έτσι το θέμα, προσέλαβαν δικηγόρο, και κατήγγειλαν την νταντά, η οποία συνελήφθη και πλέον κατηγορείται για εγκληματική κακοποίηση δεύτερου βαθμού.

Όσο για την νταντά; Δήλωσε ότι δεν είναι ένοχη και αρνήθηκε να κάνει το παραμικρό σχόλιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.