Συγκινήθηκε ο Αντρέας Πογιατζής στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου Ελλάδας και Κύπρου

Συγκινήθηκε ο Αντρέας Πογιατζής στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου Ελλάδας και Κύπρου

Έντονα φορτισμένος και συγκινημένος ήταν ο αθλητικογράφος του ΡΙΚ Αντρέας Πογιατζής, στο άκουσμα του Εθνικού Ύμνου Ελλάδας και Κύπρου.

Ο κ. Πογιατζής τόνισε τους δεσμούς Ελλάδας και Κύπρου όμως όπως δήλωσε απόψε είμαστε με το νησί μας...

Δυστυχώς, δεν μας έκανε την χάρη το youtube λόγω δικαιωμάτων της uefa ώστε να σας δείξουμε την όντως συγκινητική στιγμή όπου Εθνική Ελλάδος και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου έψελναν τον κοινό μας Εθνικό Ύμνο.

Για την ιστορία να πούμε ότι αγώνας διεξάγεται για την 2η αγωνιστική της προκριματικής φάσης των ομίλων για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018, το οποίο θα γίνει στα γήπεδα της Ρωσίας με την Εθνική Ελλάδας να υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Κύπρο για τον 8ο όμιλο.

Όσο αφορά το βίντεο από το ΡΙΚ και την συγκίνηση Πογιατζή επιφυλασσόμαστε…  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE